Testimonial: Not bad, not bad at all. - Rene Davies, Stratford, London

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

horoscopes-and-astrology.com

IVS CVR-nummer 39184559

Adresse

c/o Johan Eyrich

Løvgårdsvej 51

Postnummer og by

2830 Virum

Startdato 19.12.2017

Priser
Hos horoscopes-and-anstrology.com tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.
Betaling
Horoscopes-and-anstrology.com modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilpay samt Paypal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når horoskopet bestilles.. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
Levering
Horoscopes-and-astrology.com tilstræber at afsende ordre indgået inden for 72 timer, men der tages forbehold for ekstraordinær perioder, hvor vi afsender hurtigst muligt.
Reklamationsret
Da hvert horoskop er en personlig og unik beskrivelse, kan der ikke reklameres. Hvis du har eventuelle kritikpunkter er du velkommen til at kontakte os på info@horoscopes-and-astrology.com
Refusion
Da et horoskop ikke er en vare men en tjenesteydelse med personlige data og analyse af dette, er selve horoskopet ikke varen, men derimod den tid der benyttes til at udarbejde horoskopet. Derfor kan der ikke ske refusion når horoskopet er bestil.
Fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelses ret, da vores produkt er en tjenesteydelse, og derfor ikke er underlagt reglerne i købeloven. Se uddybningen nedenfor.
Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
 • Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjeneste-ydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelseretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
Skader
Vi tager forbehold for eventuelle skader som kan opstå i forbindelse med køb af horoskoper eller opfattelse af disse. Vi anbefaler at man scanner/printer det modtagene dokument, blot for en sikkerheds skyld.
Værneting
Da virksomheden er beliggende i virum er værneting ved retten i Kgs. Lyngby.
Lovvalg
Ved en eventuel tvist benytttes danske relger.
Fortrolighed
Virksomheden videregiver ikke personlig oplysnigner og holder disse fortrolige. Dog med forbehold for at vi bruger en email samarbejdspartner, som teknisk set har adgang til visse data. Disse må ej bruges til andet end at sende, i denne kontekst, relevante mails til den pågælende bruger.
GDPR
Vi og vores samarbejdspartnere overholder reglerne om persondata.
Konkurrencer
Vores konkurrencer er som udgangspunkt gratis at deltage i. Der trækkes som udgangspunkt én vinder, der bliver udtrukket tilfældigt af systemet. Vinderen vil blive direkte kontaktet indenfor 8 dage efter endt lodtrækning på mail. Vinderen har derefter 7 dage til at bekræfte. Hvis vinderen ikke svarer inden for en uge, forbeholdes retten til at finde en ny vinder. Når du deltager i konkurrencerne, accepterer du samtidig, at modtage information og tilbud fra os - eksempelvis via mail, sms mm. Ved at deltage bekræfter du, at du har læst og forstået betingelserne. Vi overholder altid de gældende bestemmelser i markedsføringsloven og persondataloven.

Til orientering er ingen personer inden for et stjernetegn helt ens. For at få et helt præcis billede af, hvad stjernerne har at fortælle om dig i fortiden, nutiden og fremtiden, kan jeg varmt anbefale, at du får udarbejdet dit helt eget personlige horoskop. Horoskopet vil fortælle dig alt om din personlige udvikling - fra karriere, personlighed og økonomi til kærlighed, venskaber og familie. Dit personlige horoskop giver dig både gode råd og løsningsforslag og viser dig også, hvor dine skjulte fortrin og styrker er at finde.

Mange mennesker går et helt liv igennem uden at vide, at den ro, de svar eller det eventyr, de søger, ligger lige rundt om hjørnet.

For at du kan få udarbejdet dit eget personlige horoskop med 30 sider om dig, skal du blot klikke her.

Hvis du er i tvivl kan du få et uddrag af dit personlige horoskop ved at klikke på gratisuddrag knappen.

 

 • Please Share

 • billede af en papirstabel

  Dit personlige horoskop

  Dit personlige horoskop vil fortælle dig alt om din personlige udvikling - fra karriere til venskab og fra familie- og kærlighedsliv... læs mere
 • Fuld cirkel på et år

  Dit årshoroskop

  Her får du specifikke råd omkring alt fra kærlig og økonomi til venskaber og familie og ikke mindst de vigtigste tidspunkter på året - så du får det bedste ud af dine kommende 12 måneder. læs mere
 • del af vores logo

  Horoskoper på vej

  Vores mission er at give dig de bedst mulige astrologiske produkter. Flere muligheder er allerede på vej. Hvis du har nogle ønsker, vi vil gerne høre fra dig. Kontakt .
  Se nedenfor
 • billede af en papirstabel

  Dit personlige fødselshoroskop

  Kommer i starten af 2019
  Dit personlige fødselshoroskop viser dig alle dine spændende egenskaber og hvad der gør dig helt unik. Spændende læsning om dine mange muligheder.
 • hjerte logo

  Parhoroskop

  Kommer i slutningen af 2019
  Dit kærlighedshoroskop giver dig mulighed for at fortolke og forbedre dit forhold. Det er både lærerigt og underholdende.